Tips inför besöket/provningen

Ring och boka tid när du känner dig redo att köpa en brudklänning
Om du inte vill köpa en brudgarderob att förvara/frakta kläderna i ta med egen eller ett bomullspåslakan.

 En del är ute för att känna efter vad man passar i och finner då sin klänning men har inte tänkt köpa ännu och hamnar då i en svår situation om klänningen skulle försvinna. 
 Bestäm också din budget för klänningen och prova inte klänningar över din budget, genom att det skiljer sig i material och uppbyggnad mellan olika prisklasser på klänningarna, såvida du inte har möjlighet att gå upp i pris.

Fördelen med bokade besök är att du som kund,
får hela vår uppmärksamhet,
vi hjälper dig att komma fram till rätt modell/leveranstid/möjliga ändringsömnader etc. 

Om du önskar ta med smakråd tänk då på att många med starka åsikter gör valet svårt för dig och att provningen tar längre tid.
Utrymmet är begränsat och välj dina smakråd med omsorg och de som respekterar dina önskemål i valet av din drömklänning.
Uteslut smink den dagen du ska prova brudklänningar.

Boka tid på 070 83 27 995
En brudprovning kostar inget om man håller sig inom 1½ timme, behöver man mer tid så kostar det 300 kr men köper man en klänning/kostym/frack /smoking då kostar det inget.

Observera!

Vi har 24 timmars regeln vid avbokning dvs. ni ringer och avbokar tid 24 timmar innan ni skulle varit här det räcker alltså inte att ringa kvällen innan, det ska ske via telefonsamtal dvs. ni ringer på telefonen och pratar med oss
070 83 27 995.
Den som uteblir från bokat besök utan avbokning tas en avgift ut på 300 kr eftersom vi då inte hinner få in någon ny kund.

Vi fortsätter att jobba för att ha en hög kvalité på besöket hos oss.

VÄLKOMMEN!


Instagram